SUSHI MAIDO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Maido. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 19:45 bezorging was snel! + eten was vers en lekker warm zeker aanrader! ook een lieve bezorger!
1 dec 2022 om 14:28 de poke bowl was erg smakelijk.
28 okt 2022 om 16:08 De CRISPY SUSHI'S zijn het LEKKERST !!! Lekker warm en niet te krokant .
19 okt 2022 om 23:31 Bezorging was super snel . Het eten is matig .
18 okt 2022 om 11:04 Ik miste een product wat ik had besteld. Na een belletje werd er heel snel alsnog het product bezorg met een gratis drankje. Niet alleen het eten is goed maar ook de service is uitstekend! Ik bestel hier graag en ze hebben me nog nooit teleurgesteld
9 okt 2022 om 20:53 Top, maar miste een beetje zout op de Edamame bonen.
8 okt 2022 om 14:18 Super nette bezorging en lekker eten.
2 okt 2022 om 17:33 Sushi niet bijzonder, erg simpel.
2 okt 2022 om 17:17 Super lekkere verse sushi en zelfs 5 minuten te vroeg geleverd, mijn complimenten, voor herhaling vatbaar!!
19 sep 2022 om 11:26 Sushi was lekker. Bonen waren koud en niet gezout. Ik moest 90 minuten wachten op mijn bestelling dat is echt te lang.
11 sep 2022 om 21:23 Heerlijk
31 aug 2022 om 21:43 Ik had een zelf samengestelde poké bowl, maar het was erg flauw deze keer. Dat was erg jammer.