SUSHI MAIDO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Maido. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 19:22 Heerlijk eten , wat warm moest zijn was goed warm. Smaken waren goed Netjes verpakt/ opgediend in feestelijke bakjes Bezorging was top en erg vriendelijk Kortom voor herhaling vatbaar, dikke duim
25 feb 2024 om 10:41 Niet goed. Zeker voor de prijs niet. Vorige keer ook al een slechte ervaring, maar dacht ik probeer het nog een keer; had ik niet moeten doen.. de kipyakitori was zo taai en droog, het leek wel alsof het een dag had gelegen ergens.
23 jan 2024 om 23:21 Heel lekkere poke bowl, genoeg en vers! Gyoza’s ook knapperig. Twee aandachtspunten; er zat echt té weinig saus ( is smaakmaker)in de poke.bowl. Bakjes chilisaus bij snacks veel te klein om te dippen
20 jan 2024 om 9:06 We hebben hier vaker besteld en waren toen tevreden. De warme gerechten waren dit keer klef en koud. De sushi was slecht gerold en weinig smaak. Zonde van het geld
1 jan 2024 om 22:52 De kip had een dooie smaak, smaakte letterlijk net een rauwe afgeslachte kip. De sushi zelf smaakt niet vers. Wij zijn ander soort sushi gewend van concurrentie. Aan de prijs zal je het merken ook
28 dec 2023 om 19:18 Was weer top..zoals altijd..
22 dec 2023 om 18:59 Sushis were alright but they did not provide any soja saus or wasabi
14 dec 2023 om 18:59 Good as always de hoeveelheid extra supl is soms veel en soms weinig..
10 dec 2023 om 6:09 Ik had om een 19.00 aan gegeven en werd om 19.50 bezorgd… ik pokebowl zat zalm bij en elke keer word minder vis er op… waar je wel 4 euro extra voor betaald…
6 dec 2023 om 6:56 Eten was lekker, pokebowls zijn goed gevuld. Eten had ik voor 15.30 besteld en kwam precies op tijd aan.
26 nov 2023 om 18:09 Heerlijk gegeten zoals altijd. Snelle bezorging, de ebi was nog lekker warm
1 nov 2023 om 17:26 Het eten is prima, maar ik bestelde nog voor half 4 en kwart voor 5 was het er nog niet terwijl er al ruim een half uur stond dat ik de deurbel in de gaten moest houden. Toen maar gebeld met het restaurant. Na 5 minuten was het er.