SUSHI MAIDO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Maido. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 23:41 Ja lang zoeken eindelijk de plek gevonden waar alles was vers, sushi en side gerechten waren echt meer dan heerlijk. Eindelijk vers eten en heerlijk bezorging was ook volgens aangeven dus top
25 mei 2024 om 16:13 Top weer!♡
20 mei 2024 om 20:38 Bestellen wekelijks. Normaal erg tevreden. Deze keer was de sushi gewoon niet vers. We hebben het weggegooid! Grote teleurstelling.
8 mei 2024 om 19:47 Ik heb genoten
27 apr 2024 om 11:12 Zat een haar in mijn sushi en bezorgtijd langer dan 2 uur moeten wachten.
21 apr 2024 om 13:57 Was erg lekker net zo als altijd ga zo door!
10 mrt 2024 om 21:04 Nooit meer. Voorheen was dit het beste tentje in Almere. Laatste 4 bestellingen (toch weer elke keer proberen) bijzonder teleurstellend: geen soja saus, flauwe smaken, slechte service, niet oplossing gericht, als er soja saus bij is: 1 bakje voor 4??
29 feb 2024 om 19:22 Heerlijk eten , wat warm moest zijn was goed warm. Smaken waren goed Netjes verpakt/ opgediend in feestelijke bakjes Bezorging was top en erg vriendelijk Kortom voor herhaling vatbaar, dikke duim
25 feb 2024 om 10:41 Niet goed. Zeker voor de prijs niet. Vorige keer ook al een slechte ervaring, maar dacht ik probeer het nog een keer; had ik niet moeten doen.. de kipyakitori was zo taai en droog, het leek wel alsof het een dag had gelegen ergens.
23 jan 2024 om 23:21 Heel lekkere poke bowl, genoeg en vers! Gyoza’s ook knapperig. Twee aandachtspunten; er zat echt té weinig saus ( is smaakmaker)in de poke.bowl. Bakjes chilisaus bij snacks veel te klein om te dippen
20 jan 2024 om 9:06 We hebben hier vaker besteld en waren toen tevreden. De warme gerechten waren dit keer klef en koud. De sushi was slecht gerold en weinig smaak. Zonde van het geld
1 jan 2024 om 22:52 De kip had een dooie smaak, smaakte letterlijk net een rauwe afgeslachte kip. De sushi zelf smaakt niet vers. Wij zijn ander soort sushi gewend van concurrentie. Aan de prijs zal je het merken ook